Lomaperkkiö

Tel: +358 400 206 613 

lomaperkkio@vuokatti.net


Sijainti


Mökit Perkkiönlammella


Loma-Perkkiön mökit sijaitsevat keskellä Kainuun puhdasta ja kaunista luontoa oman lammen rannalla. Alueen maastot soveltuvat erinomaisesti marjastukseen, metsästykseen ja kalastukseen. Ruuhijärven virkistyskalastusalue on kymmenen minuutin ajomatkan päässä ja käytössäsi ympäri vuoden. Mökkialueella on myös hyvät pulkkamäet sekä kota- ja grillikatokset. Kesällä rantasauna ja veneet asiakkaiden käytössä. Talvisin hiihtoladut löytyvät mökkien läheisyydestä.

Loma-Perkkiö on rauhallinen lomanviettopaikka lähellä Kajaania, valtatie 6:n varrella. Voit tulla pidemmäksi aikaa tai vaikkapa poiketa 5-tieltä Kajaanista matkalla pohjoiseen. Matkaa Kajaaniin on 12 kilometriä, joten ulottuvillasi ovat myös kaupungin tarjoamat palvelut - esim. elokuvat, teatteri, Kaukametsän kulttuuritarjonta. Vuokattiin matkaa on 19 kilometriä.

 

Osoite:

Kajaanintie 150, 88620 Sotkamo
(Vanhat navigaattorit eivät välttämättä löydä osoitetta.)


Etäisyydet:

-Lähin kauppa Kajaanissa 12 km
-ravintola Kajaanissa 12 km
-rautatieasema 12 km
-lentoasema 20 km
-bussipysäkki 0.5 km
-Vuokatti 19 km


Loma-asunnot Vuokatissa

Loma-Perkkiön loma-asunnot sijaitsevat Vuokatissa, kauniilla ja rauhallisella paikalla Nuasjärven rannalla (rantaan 100 - 250m ). Kaikki lomallasi tarvitsemasi liikunta- ja muut palvelut ovat lähellä. Sotkamon kirkonkylän palvelut ovat 6 km:n päässä.

Vuokatti on monipuolisin - laskettelurinteet, hiihtoputki, lumilautatunneli, Angry Birds aktiviteettipuisto, hiihtoladut, kylpylä, keila- ja jäähalli, golf- sekä tennis- ja squashkentät. Vuokatti-Sotkamon alueella tekemistä riittää koko perheelle sekä kesällä että talvella.

Kaikkien Vuokatin Loma-asuntojen asiakkaiden käytössä on ilmastoitu suksienhuoltotila, johon asiakkaamme pääsevät omalla avaimella.

Osoitteet Loma-asunnoille:

Leinikki, Vuokko, Piisku:

Vaarapolku 1, 88610 Vuokatti

Esikko, Kielo:

Vaarapolku 2, 88610 Vuokatti

Apila, Virna:

Hakapolku 1, 88610 Vuokatti


Etäisyydet:

-kauppa 1 km, Vuokatti
-ravintola 0,7 km, Hotelli Vuokatti 
-rautatieasema 33 km, Kajaani
-lentoasema 40 km, Kajaani
-bussipysäkki 0.3 km, Vuokatinmaan pysäkki
-Vuokatin laskettelurinteet 1 km
-valaistu latu n.200 m
-jäälatua pitkin Katinkultaan 1 km